Byta webbhotell

Det blev dyrt

En gång i tiden, eller kanske nyligen, skaffade du ett konto på ett webbhotell. Eller någon hjälpte dig göra det. Nu tycker du att det blivit väldigt dyrt. Du står där, med fakturan i handen och pendlar mellan uppgivenhet och konfundersamhet.

Men du fortsätter betala

Du tänker såhär. "Jag behöver webbsidan", så du knyter näven i fickan och fortsätter betala. Eller så tänker du såhär; "det känns skitkomplicerat byta webbserver, jag står ut ett år till..."

Eller har du struntat i att betala?

Vi möter dem som helt droppat webbsidan. Det börjar bli oroväckande vanligt, men samtidigt begripligt med tanke på hur höga kostnader vissa webbhotell har. "Skitsamma", tänkte dom och skippade webbsidan helt. "Det är bara skojare där ute, jag skiter i det här nu".

Jag kan ge ett konkret exempel. Här på lindholmen finns en fantastisk liten Shushibar. De kunde inte förstå varför de skall betala tusentals kronor per år för en enkel hemsida. Så det skippade webbsidan helt. Dvs, fram tills vi dök upp och de kunde fixa en webbsida till överkompligt pris. Nu finns Oishii sushibar åter på nätet. Efter den nya sidan kom upp, står kunder i kö. Titta förbi Oishii Sushibar om du vill smaka god sushii.

Har du också skippat din webbsida. Jag kan hjälpa dig återskapa den och din nya kostnad blir mer rimlig.

Låt mig hjälpa dig

Du behöver din webbsida, men du behöver inte en jättehög kostnad. Om du idag betalar 2000 kr + domän, per år, eller ännu mer och din websida är väldigt enkel, då kan du sänka kostnaden rejält, troligtvis ända ner till 140 kr + domän per år.

Låt oss titta på din sida. Om den kan flyttas till oss, så kan du sänka kostnaden rejält.

Vad/hur flyttar vi webbsidan?

Det beror lite på om det är en wordpress-sida eller enbart en statisk html-sida.

Men rent allmänt flyttar vi alla filer, vi kopierar databasen, vi lägger till de epostadresser du använder och dess innehåll. För att behålla möjligheten att ångra dig väntar vi med att flytta domänen från ditt gamla webbhotell. På så vis går det med några knapptryck flytta tillbaka dig till ditt gamla webbhotell. Detta förutsätter att du kontaktar oss några månader innan ditt gamla avtal (prenumeration/abonnemang) förnyas.

Vi kan hjälpa dig med alla moment. Framförallt kan vi hjälpa dig med lite goda råd. Det kostar inget.

Kontakta oss

Vill du sänka dina kostnader, fyll i detta formulär så återkommer vi när vi tittat på din webbsida. Vi tittar på den samt sneglar lite på koden, det ger oss ledtrådar hur den är konstruerad och hur vi ska bära oss åt för att flytta den.

Kontaktuppgifter

Ingenting här är bindande. Detta är bara en förfrågan från din sida och i bästa fall kommer ett motförslag på vad vi kan göra för dig, som du får ta ställning till. Vi kan inte ge dig någon exakt tidsåtgång för flytten, men målsättningen är att göra den inom några dagar.

Din epost:


Du kommer till ovan epost få ett mail som du måste bekräfta, så att vi vet att din epost fungerar och att förfrågan är seriös och inte en AI som försöker trolla.

Uppgifter om din webbsida/webbsidor

För att bilda oss en uppfattning behöver vi titta lite på din webbsida.

Ditt nuvarande webbhotell:


Din webbsida:


Har du fler webbsidor du skulle vilja flytta?


Vad vet du om tekniken som används för webbsidan?
 Vet ej
 Wordpress

Är din domän registrerad av ditt webbhotell?
 Ja
 Vet ej
 Domänens registrar är:


Vilken kontrollpanel använder ditt nuvarande webbhotell?
 cPanel
 Direct Admin
 Något annat


Detta är bara en förfrågan och inget är bindande för någon av oss. Du kan ångra dig och det är inte säkert vi ens kan hjälpa dig, men förhoppningsvis kan vi det!

Övrigt